Vendégkönyv

 1. Esküvőnk emlékezetes része lett a stylecatering csapatának munkája. Rendkívül igényes tálalás, ízek és profi személyzet. Példaértékű szolgáltatást kaptunk európai mércével mérve! Vendégeink is döbbenten kóstolák végig a repertoárt miközben ódákat zengtek az ízekről. Köszönjük a szakácsoknak és felszolgálóknak, hogy mindent bevetettek a nap felejthetetlenné tételében. Szívesen ajánlom Marzsovszki Balázst és csapatát. Ha biztosra akar menni ne keressen tovább!

 2. Kocsis Regina mondja:

  Magas minőség, profi szolgáltatás, és személyes kedvesség jelemezi számunka a legjobban a Style csapatát és Balázst! Nagyon köszönjük a rugalmasságot, kreativitást, és azt a nyugodt profizmust, amit az esküvőkön biztosítottatok. Minden étel felejthetetlen volt, így egy hónap múltán is ez az eslő, ha a vendégekkel az esküvő szóba kerül, persze mi is szépek voltunk, de a kaja…. és hosszú litániák következnek (: Ha cateringre van szükség, akkor csak titeket ajánlak, és mi is keressük az alkalmat, hogy még hívhassunk titeket! Köszönjük Regina és Laci

 3. Szandra és Áron mondja:

  Kedves Style Catering
  Hazaértünk a nászútról és ígértem is, hogy küldök visszajelzést.
  Hatalmas élmény volt nekünk ahogyan és amit nyújtottatok. Az egész esküvői vendégsereg azóta is áradozik. Nálunk nem volt még ilyen esküvő, és azóta is rólatok beszél..nem csak a vendégsereg de már azok ismerősei is. A pincérek mindenkit kínáltak, mindig volt a kezükben valami, amikor mi megérkeztünk, egyből ott voltak mellettünk egy-egy pohár vízzel, üdítővel. Mihelyt kiüresedtek a poharak, már el is tűntek, és mindenkit körbe ugráltak. A tálalástól is mindenki el volt hűlve, hogy fehér kesztyűben raktátok a poharakat, tányérokat, és a terembe belépve pedig mintha egy szállodában lettünk volna. Anyukám is el volt képedve, hogy nem gondolta, hogy ennyi asztalra lesz szükség, hoy ennyi étel így és ilyen formán lesz kirakva. Az ételekről is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni. Nincs hozzáaszokva a vendégsereg ilyenhez esküvőkön. 🙂 Leginkább a kacsát és az éjféli káposztát emeli ki mindenki, de a cordon bleu is isteni volt, ugyanúgy mint minden más. Másnap pedig az anyukák, nagymamák sorban álltak a hűtőnél és elképedve nézték hogy minden bedobozolva és ráírva hogy melyik dobozban mi található. Túlzásnak hangozhat ahogyan írok, de mindenkivel beszéltünk az esküvő után, mindenki el van ájulva és viszi a híreteket. 🙂

  Szandra és Áron

 4. Luca & Krisztofer mondja:

  Az esküvőnket a Style-catering csapata rendezte. Ezt a napot kulináris élvezetek, a remek italok, a tökéletes felszolgálás és hangulat egyszerűen nagyszerűvé és felejthetetlenné tették. Minden vendégünk el volt ragadtatva.
  Kedves Style-csapat, így tovább!
  Még egyszer köszönünk mindent!

 5. Barbara mondja:

  Egy rendkívül kellemes és lenyűgöző estét töltöttem el a Style csapata által szervezett céges partyn.
  A strucc-steak tökéletes volt, a párolt borjú szintén nem maradt el tőle, a borválaszték is megfelelő volt. A kiválasztott helyszín kellemes a hangulatú volt, és a legkisebb részletig szeretettel átitatva. Remek kiszolgálás profi szervezés.
  Minden jót és sok vendéget a továbbiakban!

 6. Toni mondja:

  A Style csapata megint remekelt. Egy kedves barátom esküvőjét ők szervezték és a catering szolgáltatást is ők nyújtották. Remek ételek és konyha, kellemes hangulat. Udvarias felszolgálás.
  Az ár/érték arány remek.
  Így tovább!
  Tudom, hogy az én esküvőmet is rájuk fogom bízni.
  Toni

 7. Mihály mondja:

  Szuper ételek, jó hangulat, minden friss és ízletes. A konyhafőnök egy fiatal csillag a mesterszakácsok-egén. A cateringben verhetetlenek a szervezésben utolérhetetlenek. A házigazda dolga csupán begyűjteni a dicséreteket. Nagyon jók voltak az első benyomásaim. Én is náluk rendelek majd a céges bulira finomságokat.

 8. Dóra mondja:

  A hangulat teljesen lenyűgözött minket. A kellemes atmoszféra nagyban hozzájárult ahhoz hogy a társaságunk jól érezte magát. A rendezvényszervezés tökéletes volt. Már készülünk a karácsonyi ismétlésre. A leves különösen finom volt.
  Sok szerencsét a továbbiakban!

 9. Rosa mondja:

  Kedves Balázs!
  Köszönet a támogatásért, lelkesedésért, a kiváló ételeikért és a rugalmasságukért (Minden megoldható volt, még egy ráadás dal is a tökéletes pillanatban!) A szombati születésnapi ünnepségem egy hatalmas siker volt! A felszolgálás és tálalás is nagyszerű volt! Én és a vendégeim nagyon élveztük az estét ebben a csodálatos hangulatban! Egyszerűen tökéletes volt. Néhány vendégem már kilátásba helyezte, hogy karácsonykor igénybe veszi a catering szolgáltatást, és én is biztos vagyok benne hogy nem utoljára rendeltem önöktől!
  Sok sikert kívánok a továbbiakban!

 10. Jakobus,Timea és Letitia mondja:

  Üdvözlet a mesterszakácsoknak!
  Az egyik kedves ügyfelem ajánlotta a Style csapatát. Annyi jót mondott róluk, hogy mindenképp ki kellett próbálnunk. Azóta többször vettük igénybe a szolgáltatásaikat, és mindig meg voltunk elégedve. Az ételek művésziek, a hangulat kellemes családias. A céges partira is remek menüt szolgáltak fel. Jövőre is innen rendelünk hidegtálakat és édességeket is. Fantáziadús menü, kiváló ízek, rendezvényszervezésből és cateringből öt csillag.
  Baráti üdvözlettel
  Jakobus, Time, Letitia

 11. Claudia és Werner mondja:

  Az esküvőnkre nem kívánhattunk volna jobb szervezést és finomabb ételeket. A kellemes hangulat párosítva kedves kiszolgálással kellemes órákat szerzett nekünk és a násznépnek. Az ételek kiválóak voltak, a tálalás mesés és csak ajánlani tudom a Style catreing csapatát.
  Minden jót és további sikereket kívánunk, Claudia és Werner

 12. Buza Kriszta mondja:

  Gasztroélmény. Minőség. Profizmus.
  Ezt az első három szó, ami a Style Cateringgel kapcsolatban az eszünkbe jut. Az esküvő szervezése során azt gondoltuk, hogy Magyarországon nem fogunk találni olyan szolgáltatót, aki az általunk elvárt magas minőséget, rugalmasságot és profi hozzáállást fogja hozni a meglévő kereteink mellett, de valamilyen Isteni támogatás segítségével az első pillanatban rábukkantunk és nem is engedtük el. Nem bántuk meg s nem egyedül azért, mert fantasztikus volt a menü, a csapat, a pontosság, a minőség… Hanem, mert Balázzsal partnerként tudtunk tárgyalni, tanácsot adott azokban a dolgokban, amelyekhez mi nem értettünk, magyarázatot adott a kérdéseinkre és udvariasan ellentmondott, ha tapasztalatlanságunk okán valami olyat kértünk volna, ami nem lett volna szakmailag megfelelő. A végeredmény egy csoda lett. Arról nem is beszélve, hogy az általam megálmodott gyönyörű chiavari székeket is beszerezte. Következő esküvőnk reméljük már nem lesz, de ha bármilyen rendezvényünk lesz, egyértelmű, hogy kinek fogunk szólni. Óriási köszönet! 🙂

  Buza Kriszta

 13. Bartha Dániel mondja:

  Balázs és a Style catering csapata nemrégiben az esküvői vacsoránkat tették emlékezetessé.

  Szeretném elmondani, hogy catering szolgáltató keresgélésnél ő volt az egyetlen, aki nem sablonválaszokkal, sablonajánlattal, sablonmenüvel válaszolt kérésemre. Az előzetes ajánlatban munkaóráktól a legutolsó kanálig részletezve volt minden tétel, ez kuriózum volt, de így kellene csinálni.

  Balázs séf és tulajdonos egyben, ez szerencsés kombináció, egyben árulkodik a Style catering és az őszinte konyha kapcsolatáról, ahol az cég elsődleges célja a gasztronómiai élmény, nem az ügyfelek lehúzása.

  Az elképzelt ízvilágot és a vacsora gaszntronómiai ‘állásfoglalását’ Balázs minden részletre kiterjedő figyelme mellett dolgoztuk ki. A konyhaművészet iránti alázat és az alapanyagok tisztelete jegyében néhány ötletről lebeszélt, kiállt bizonyos megoldások mellett, élmény volt így a menü előkészítése, még ha nem is volt egyszerű.

  Az vacsoráról dióhéjban annyit, hogy a szuboptimális körülmények ellenére előírásszerű volt minden egyes fogás, részletesebben értem ez alatt a húsok, zöldségek (lencsesaláta) állagát, és különösen szeretném kiemelni a bormártást, és az egészben sült sertésszűzet. A konyhaművészetben jártas és kísérletező hobbiszakácsként mondom, hogy Balázs nagyon érti a dolgát a konyhában.

  A vendégeink mind dícsérték az ételt, sokat látott-evett emberek (pl. diplomaták, bankemberek, és mindenki más) szerint nem csak az esküvőnk, hanem a vacsora is maradandó élmény volt.
  Én is csak azt tudom mondani, hogy éttermi viszonylatban is kiemelkedő. Ha valakinek ez mond valamit, a Gault&Millau mezőnyben a 13-pont körüliekkel tenném egy csoportba a mi menünk alapján, de nem lenne igazságos az összehasonlítás, mert az anyagiak azért erősen megkötötték a séf kezét.

  Erről még annyit, hogy lábszárpörköltet, csigatésztás tyúklevest, meg szezámos rántott csirkecombot rizibizivel hasonló áron ajánlottak nekünk. Ezeknek is megvan a maga helye, de aki a maximumot akarja kihozni a kajából, ajánlom a Style cateringet, egy email semmibe nem kerül.

  Kedves Balázs, reméljük, nem készítettünk ki nagyon, köszünjük az áldozatos munkátokat. Ha Sopron környékén járunk, remélem, be tudunk ugrani egy degusztációs menüre az új konyhádba!

  Üdvözlettel: Bartha Dániel

 14. Hálásan köszönöm a megbízhatóságotokat, az udvarias kiszolgálást és a remek ízeket. Nem kérdés, hogy a következő rendezvényünket is rátok bízzuk.
  További sok sikert kívánok!
  Andrea

Vélemény, hozzászólás?

kilenc − 6 =