Vendégkönyv

 1. Corinna und Dickson mondja:

  Lieber Balázs und liebe Andrea,
  Wo können wir beginnen? Am besten mit einem riesengroßen Dankeschön an euch! Danke, dass ihr unseren Hochzeitstag zu etwas ganz Besonderem gemacht habt!
  Style Catering geht wirklich auf jeden Wunsch ein und sorgt dafür, dass alles reibungslos und perfekt abläuft. Das Essen ist einfach himmlisch und lässt wirklich keine Wünsche mehr offen! Balázs ist wirklich ein Spitzenkoch, bei dem jedes Gericht bei jedem Gast und uns gut (nein, sehr gut) ankam. Das Team ist zuvorkommend, sehr bemüht und hat stets ein Lächeln auf den Lippen!
  Wir haben uns wirklich sehr gefreut, euch gefunden zu haben und dass wir euch kennenlernen durften! Ihr zwei seid wirklich ein Dream Team! Danke vielmals, wir würden euch immer und immer wieder wählen und an unsere verlobten Freunde weiterempfehlen!
  Danke für alles, wir sind euch wirklich vom ganzen Herzen dankbar!
  Corinna & Dickson

 2. Csilla és Ádám mondja:

  Kedves Style Catering!

  Először is szeretnénk megköszönni a munkátokat, klisének tűnhet, de tényleg az egyik legszebb napunkat varázsoltátok nekünk. A vendégeinktől az alábbi visszajelzések érkeztek, nekünk nagyon jól esik, remélem nektek is:
  – “sok esküvőn voltam, de az itteni felülmúlja a korábbiakat!”
  – “a vacsora hihetetlen jó, hatalmas felüdülés más esküvői menükből”
  – “a táj és a helyszín lenyűgöző, külön élményt jelentett”

  Kedves Jegyespárok!

  A csapat a szervezés során mindenben partner volt, minden elképzelésünk megvalósult. A lebonyolítás profi módon történt. A vacsora tényleg kiemelkedően jó volt és ez egy, az ételek magas minőségéről eléggé válogatós embertől jön 🙂
  Röviden összefoglalva Sopron és környéken a legjobb választás!

 3. Begovits Noémi mondja:

  Kedves Balázs, Andi és Attila, Szabina!

  Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy megtaláltunk titeket és lehetőségünk adódott, hogy a Style Event and Lounge-ban tarthattuk meg a mi nagy napunkat.
  A környéken szerintünk nincs még egy ilyen rugalmas, tökéletes esküvői szolgáltatás és helyszín, mint amilyenek ti vagytok és ti nyújtotok. Az ételek nemcsak a mi, de a násznép visszajelzései alapján is nagyon finomak és ízletesek voltak. A pincérek nagyon kedvesek, barátságosak és emellett profin végzik a dolgukat. A helyszín az leírhatatlanul szép, olyan, amit egy nő még kislánykorában elképzelt 🙂 .
  A borok továbbra is személyes kedvenceink maradnak, amit a környék szerintünk legjobb borásza Payrits Attila készít.

  Kedves Jegyespárok tiszta szívböl ajánljuk nektek a Style Event and Lounge csapatát, forduljatok hozzájuk bátran, mert ők tényleg minden elképzeléseteket megvalósítják, amit csak szeretnétek, legyen az bármilyen merész vagy kicsit fura ötlet, akár az ételek, a dekocáció vagy a program szempontjából.

  Összességében minden, amit a Style Event nyújtott számunkra, segített nekünk, hogy soha ne felejtsük el az esküvőnk napját.
  Teljes szívböl köszönjük!
  Noémi és Péter

 4. Nóri és Máté mondja:

  A Style Catering csapatának munkáját leginkább két szóval tudnánk jellemezni: profizmus és kedvesség.
  Az esküvőnket egy botanikus kertben szerettük volna tartani, ahol nem sok tapasztalat volt ilyen rendezvényekkel, így aztán úgy döntöttünk, hogy mi szervezünk meg mindent, beleértve a cateringet is. Mivel először szerveztünk ilyen rendezvényt, minden bizonnyal nagyon sok banális kérdésünk, aggodalmunk volt, de Balázs az első megkeresésünktől kezdve mindig türelmesen elmagyarázott mindent, és hamar válaszolt az emailekre, telefonhívásokra is. Ez nagyon megnyugtató volt számunkra, éreztük, hogy emberszámba vesz mindket, nem csak egy megbízás vagyunk a futószalagon 🙂
  A Style Cateringre Balázs egy cikke alapján találtunk, amit az esküvői cateringről írt. A honlapjukon levő képek egyből meggyőztek minket, hogy hasonló stílust képviselnek, mint amilyet mi szerettünk volna: inkább a fine dining irány, mintsem a húsleves-pörkölt-töltött káposzta vonal…
  A menüt rugalmasan állíthattuk össze, ez is nagyon tetszett. „Flying buffet” jellegű étkezésre gondoltunk, ezért nagyon megörültünk, amikor láttuk, hogy van tapasztalatuk ebben, sőt, kifejezetten ajánlották is ezt a típusú étkezést kötetlen, beszélgetős együttléthez.
  Természetesen kicsit izgultunk az esküvő előtt, de amikor személyesen is találkoztunk az esküvő napján és megismertük a csapat többi tagját, akkor már tudtuk, hogy minden rendben lesz. 🙂 Balázs az általuk kialakított konyhában dolgozott, és kolleganője, Andrea volt az, aki velünk mindent egyeztetett, és összehangolta a felszolgálók munkáját is. Andi kedvessége, figyelmessége, és megnyugtató személyisége végig azt éreztette velünk, hogy ez a „Mi Napunk”, és ők mindent megtesznek azért, hogy a legszebb legyen 🙂
  A csapat minden tagja nagyon udvarias és segítőkész volt!
  Az ételek nagyon ízletesek voltak, a tálalás kifejezetten elegáns volt, a felszolgálás nem volt tolakodó, jól időzítve érkeztek elvinni az üres tányért, és hozták az új fogást (9 fogás volt). Mi és a vendégeink is teljes mértékben meg voltunk elégedve ez ételekkel-italokkal, abszolút azt kaptuk, amit legszebb álmainkban reméltünk 🙂 Megjegyzem, még édesapámnak is ízlett minden, pedig ő csak a hagyományos magyar konyha ételeit hajlandó csak fogyasztani….
  Tapasztaltaink szerint ezt a színvonalú szolgáltatást étteremben körülbelül másfélszeres áron kaptuk volna meg, így mindenképp azt gondoljuk, hogy a legjobb döntés volt, hogy a Style Catering-et bíztuk meg az esküvőnk catering szolgáltatásával!
  Nagyon köszönünk mindent, és a leendő ügyfeleiteknek és kívánunk olyan felhőtlen, és kellemes pillanatokat, mint amiket mi átélhettünk!

 5. Sári és Zsolti mondja:

  Kedves Balázs, kedves csapat!

  Nagyon bátran mentünk neki az esküvőnknek egy olyan helyszínen, ahova mindent nekünk kellett szervezni, így elképesztően hálásak vagyunk, hogy a cateringgel kapcsolatos terheket levettétek a vállunkról, teljesen! Az előkészítés során végig nagyon rugalmasan, segítőkészen álltatok mellettünk, minden felmerülő kihívást megválaszolva. A helyszínen pedig észrevétlenül dolgozva, de elképesztően elégedett vendégsereget kiszolgálva dolgoztatok, az első perctől az utolsóig, mosolyogva, hibátlanul.

  Köszönjük szépen!

 6. Baranyai Szabolcs és Joanna Baranyai mondja:

  Kedves Balázs és a Style Catering csapata!

  Először is szeretnénk hálásan megköszönni a múlt héten lebonyolított esküvői vacsorát és minden egyéb csomagban foglaltatott szolgáltatást amelyet Balázs és csapata bármilyen nehézség nélkül rendelkezésünkre bocsátott az éjszaka során. Az első kapcsolatfelvételtől az utolsó pillanatokig, a szervezés és kommunikáció paldaértékű volt és nem lehetünk elég hálásak a sok segítségért és személyre szabott kérések kielégítéséért. Nagy örömünkre szolgált, hogy a vendégkör minden egyes tagja le volt nyűgözve az ételek ízvilagától és különösen a magyar oldal volt rendkívül hálás, hogy végre egy olyan esküvőn vehettek részt ahol nem a húsleves és rántott hús volt az éjszaka csúcspontja. A túlnyomó többségben külföldről érkező vendégek a stílusosan felszolgált és különösen ízletes magyar ételeket valamint a sokrétű vilagkonyha ízeit egyaránt imádták a mindenki igényeinek és izlesenek megfelelő multikulturális menün. Meg egyszer is rettenetesen hálásak vagyunk a kiemelkedően magas szolgáltatásért és csak ajánlani tudjuk! Joanna & Szabolcs

 7. Esküvőnk emlékezetes része lett a stylecatering csapatának munkája. Rendkívül igényes tálalás, ízek és profi személyzet. Példaértékű szolgáltatást kaptunk európai mércével mérve! Vendégeink is döbbenten kóstolák végig a repertoárt miközben ódákat zengtek az ízekről. Köszönjük a szakácsoknak és felszolgálóknak, hogy mindent bevetettek a nap felejthetetlenné tételében. Szívesen ajánlom Marzsovszki Balázst és csapatát. Ha biztosra akar menni ne keressen tovább!

 8. Kocsis Regina mondja:

  Magas minőség, profi szolgáltatás, és személyes kedvesség jelemezi számunka a legjobban a Style csapatát és Balázst! Nagyon köszönjük a rugalmasságot, kreativitást, és azt a nyugodt profizmust, amit az esküvőkön biztosítottatok. Minden étel felejthetetlen volt, így egy hónap múltán is ez az eslő, ha a vendégekkel az esküvő szóba kerül, persze mi is szépek voltunk, de a kaja…. és hosszú litániák következnek (: Ha cateringre van szükség, akkor csak titeket ajánlak, és mi is keressük az alkalmat, hogy még hívhassunk titeket! Köszönjük Regina és Laci

 9. Szandra és Áron mondja:

  Kedves Style Catering
  Hazaértünk a nászútról és ígértem is, hogy küldök visszajelzést.
  Hatalmas élmény volt nekünk ahogyan és amit nyújtottatok. Az egész esküvői vendégsereg azóta is áradozik. Nálunk nem volt még ilyen esküvő, és azóta is rólatok beszél..nem csak a vendégsereg de már azok ismerősei is. A pincérek mindenkit kínáltak, mindig volt a kezükben valami, amikor mi megérkeztünk, egyből ott voltak mellettünk egy-egy pohár vízzel, üdítővel. Mihelyt kiüresedtek a poharak, már el is tűntek, és mindenkit körbe ugráltak. A tálalástól is mindenki el volt hűlve, hogy fehér kesztyűben raktátok a poharakat, tányérokat, és a terembe belépve pedig mintha egy szállodában lettünk volna. Anyukám is el volt képedve, hogy nem gondolta, hogy ennyi asztalra lesz szükség, hoy ennyi étel így és ilyen formán lesz kirakva. Az ételekről is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni. Nincs hozzáaszokva a vendégsereg ilyenhez esküvőkön. 🙂 Leginkább a kacsát és az éjféli káposztát emeli ki mindenki, de a cordon bleu is isteni volt, ugyanúgy mint minden más. Másnap pedig az anyukák, nagymamák sorban álltak a hűtőnél és elképedve nézték hogy minden bedobozolva és ráírva hogy melyik dobozban mi található. Túlzásnak hangozhat ahogyan írok, de mindenkivel beszéltünk az esküvő után, mindenki el van ájulva és viszi a híreteket. 🙂

  Szandra és Áron

 10. Luca & Krisztofer mondja:

  Az esküvőnket a Style-catering csapata rendezte. Ezt a napot kulináris élvezetek, a remek italok, a tökéletes felszolgálás és hangulat egyszerűen nagyszerűvé és felejthetetlenné tették. Minden vendégünk el volt ragadtatva.
  Kedves Style-csapat, így tovább!
  Még egyszer köszönünk mindent!

 11. Barbara mondja:

  Egy rendkívül kellemes és lenyűgöző estét töltöttem el a Style csapata által szervezett céges partyn.
  A strucc-steak tökéletes volt, a párolt borjú szintén nem maradt el tőle, a borválaszték is megfelelő volt. A kiválasztott helyszín kellemes a hangulatú volt, és a legkisebb részletig szeretettel átitatva. Remek kiszolgálás profi szervezés.
  Minden jót és sok vendéget a továbbiakban!

 12. Toni mondja:

  A Style csapata megint remekelt. Egy kedves barátom esküvőjét ők szervezték és a catering szolgáltatást is ők nyújtották. Remek ételek és konyha, kellemes hangulat. Udvarias felszolgálás.
  Az ár/érték arány remek.
  Így tovább!
  Tudom, hogy az én esküvőmet is rájuk fogom bízni.
  Toni

 13. Mihály mondja:

  Szuper ételek, jó hangulat, minden friss és ízletes. A konyhafőnök egy fiatal csillag a mesterszakácsok-egén. A cateringben verhetetlenek a szervezésben utolérhetetlenek. A házigazda dolga csupán begyűjteni a dicséreteket. Nagyon jók voltak az első benyomásaim. Én is náluk rendelek majd a céges bulira finomságokat.

 14. Dóra mondja:

  A hangulat teljesen lenyűgözött minket. A kellemes atmoszféra nagyban hozzájárult ahhoz hogy a társaságunk jól érezte magát. A rendezvényszervezés tökéletes volt. Már készülünk a karácsonyi ismétlésre. A leves különösen finom volt.
  Sok szerencsét a továbbiakban!

 15. Rosa mondja:

  Kedves Balázs!
  Köszönet a támogatásért, lelkesedésért, a kiváló ételeikért és a rugalmasságukért (Minden megoldható volt, még egy ráadás dal is a tökéletes pillanatban!) A szombati születésnapi ünnepségem egy hatalmas siker volt! A felszolgálás és tálalás is nagyszerű volt! Én és a vendégeim nagyon élveztük az estét ebben a csodálatos hangulatban! Egyszerűen tökéletes volt. Néhány vendégem már kilátásba helyezte, hogy karácsonykor igénybe veszi a catering szolgáltatást, és én is biztos vagyok benne hogy nem utoljára rendeltem önöktől!
  Sok sikert kívánok a továbbiakban!

 16. Jakobus,Timea és Letitia mondja:

  Üdvözlet a mesterszakácsoknak!
  Az egyik kedves ügyfelem ajánlotta a Style csapatát. Annyi jót mondott róluk, hogy mindenképp ki kellett próbálnunk. Azóta többször vettük igénybe a szolgáltatásaikat, és mindig meg voltunk elégedve. Az ételek művésziek, a hangulat kellemes családias. A céges partira is remek menüt szolgáltak fel. Jövőre is innen rendelünk hidegtálakat és édességeket is. Fantáziadús menü, kiváló ízek, rendezvényszervezésből és cateringből öt csillag.
  Baráti üdvözlettel
  Jakobus, Time, Letitia

 17. Claudia és Werner mondja:

  Az esküvőnkre nem kívánhattunk volna jobb szervezést és finomabb ételeket. A kellemes hangulat párosítva kedves kiszolgálással kellemes órákat szerzett nekünk és a násznépnek. Az ételek kiválóak voltak, a tálalás mesés és csak ajánlani tudom a Style catreing csapatát.
  Minden jót és további sikereket kívánunk, Claudia és Werner

 18. Buza Kriszta mondja:

  Gasztroélmény. Minőség. Profizmus.
  Ezt az első három szó, ami a Style Cateringgel kapcsolatban az eszünkbe jut. Az esküvő szervezése során azt gondoltuk, hogy Magyarországon nem fogunk találni olyan szolgáltatót, aki az általunk elvárt magas minőséget, rugalmasságot és profi hozzáállást fogja hozni a meglévő kereteink mellett, de valamilyen Isteni támogatás segítségével az első pillanatban rábukkantunk és nem is engedtük el. Nem bántuk meg s nem egyedül azért, mert fantasztikus volt a menü, a csapat, a pontosság, a minőség… Hanem, mert Balázzsal partnerként tudtunk tárgyalni, tanácsot adott azokban a dolgokban, amelyekhez mi nem értettünk, magyarázatot adott a kérdéseinkre és udvariasan ellentmondott, ha tapasztalatlanságunk okán valami olyat kértünk volna, ami nem lett volna szakmailag megfelelő. A végeredmény egy csoda lett. Arról nem is beszélve, hogy az általam megálmodott gyönyörű chiavari székeket is beszerezte. Következő esküvőnk reméljük már nem lesz, de ha bármilyen rendezvényünk lesz, egyértelmű, hogy kinek fogunk szólni. Óriási köszönet! 🙂

  Buza Kriszta

 19. Bartha Dániel mondja:

  Balázs és a Style catering csapata nemrégiben az esküvői vacsoránkat tették emlékezetessé.

  Szeretném elmondani, hogy catering szolgáltató keresgélésnél ő volt az egyetlen, aki nem sablonválaszokkal, sablonajánlattal, sablonmenüvel válaszolt kérésemre. Az előzetes ajánlatban munkaóráktól a legutolsó kanálig részletezve volt minden tétel, ez kuriózum volt, de így kellene csinálni.

  Balázs séf és tulajdonos egyben, ez szerencsés kombináció, egyben árulkodik a Style catering és az őszinte konyha kapcsolatáról, ahol az cég elsődleges célja a gasztronómiai élmény, nem az ügyfelek lehúzása.

  Az elképzelt ízvilágot és a vacsora gaszntronómiai ‘állásfoglalását’ Balázs minden részletre kiterjedő figyelme mellett dolgoztuk ki. A konyhaművészet iránti alázat és az alapanyagok tisztelete jegyében néhány ötletről lebeszélt, kiállt bizonyos megoldások mellett, élmény volt így a menü előkészítése, még ha nem is volt egyszerű.

  Az vacsoráról dióhéjban annyit, hogy a szuboptimális körülmények ellenére előírásszerű volt minden egyes fogás, részletesebben értem ez alatt a húsok, zöldségek (lencsesaláta) állagát, és különösen szeretném kiemelni a bormártást, és az egészben sült sertésszűzet. A konyhaművészetben jártas és kísérletező hobbiszakácsként mondom, hogy Balázs nagyon érti a dolgát a konyhában.

  A vendégeink mind dícsérték az ételt, sokat látott-evett emberek (pl. diplomaták, bankemberek, és mindenki más) szerint nem csak az esküvőnk, hanem a vacsora is maradandó élmény volt.
  Én is csak azt tudom mondani, hogy éttermi viszonylatban is kiemelkedő. Ha valakinek ez mond valamit, a Gault&Millau mezőnyben a 13-pont körüliekkel tenném egy csoportba a mi menünk alapján, de nem lenne igazságos az összehasonlítás, mert az anyagiak azért erősen megkötötték a séf kezét.

  Erről még annyit, hogy lábszárpörköltet, csigatésztás tyúklevest, meg szezámos rántott csirkecombot rizibizivel hasonló áron ajánlottak nekünk. Ezeknek is megvan a maga helye, de aki a maximumot akarja kihozni a kajából, ajánlom a Style cateringet, egy email semmibe nem kerül.

  Kedves Balázs, reméljük, nem készítettünk ki nagyon, köszünjük az áldozatos munkátokat. Ha Sopron környékén járunk, remélem, be tudunk ugrani egy degusztációs menüre az új konyhádba!

  Üdvözlettel: Bartha Dániel

 20. Hálásan köszönöm a megbízhatóságotokat, az udvarias kiszolgálást és a remek ízeket. Nem kérdés, hogy a következő rendezvényünket is rátok bízzuk.
  További sok sikert kívánok!
  Andrea

Vélemény, hozzászólás?