Partnereink

Dekoráció, nyomdai munkák

Unique Creation & Co.

 

https://ucandco.hu/


Fénytechnika

Lightdesign

A cég fő profilja kezdetben saját fénytechnikai eszközök bérbeadása volt. Ma azonban komplex rendezvénytechnikai szolgáltatást nyújtunk az Expert Crew Kft. profi szakértő gárdájával kiegészülve.

http://www.lightdesign.hu/


Fotósok

Szalay Mona
fotográfus

Női esküvőfotósként és számos esküvővel a hátam mögött rájöttem arra, hogy az igazán jó, az igazán emlékezetes pillanatok megörökítéséhez nem elég a rutin, a tapasztalat, nem elég a profi felszerelés. Kell hozzá még olyan emberi tulajdonság, mely nem tanítható.

http://szalaymona.hu/


Erdélyi Ákos
fotográfus

„Úgy gondolom, egy életre elköteleztem magam e szép hivatás mellett. Csupán remélni tudom, hogy munkáim annyi örömet okoznak másoknak, mint amennyit nekem okoz az elkészítésük.”

http://ea-foto.hu/


Rendezvényhelyszínek

Gödöllői Királyi Kastély


A festői szépségű parkkal körülölelt, történelemmel átitatott patinás épületegyüttes bensőséges termeivel vagy akár a többszáz főt befogadni képes rendezvényterekkel kiválóan alkalmas céges rendezvények, családi események megrendezésére.

http://www.kiralyikastely.hu/


Volt Festetics Palota


Rendezvényhelyszínként különleges díszítésű termekkel és magas színvonalú szolgáltatásokkal szeretnénk hozzájárulni a palota falai között megtartott események emelkedett hangulatához, hogy mindazoknak, akik ellátogatnak hozzánk, valóban különleges, egyedi élményben lehessen részük.

http://www.festeticspalota.hu/


Nádasdy-kastély

Beltéri rendezvények lebonyolításához több terem áll rendelkezésre, befogadó képesség a program fajtájától, asztalok elrendezésétől függ. Éttermi szolgáltatás igénye esetén, környékbeli éttermek szolgáltatását lehet igénybe venni. Esküvők esetén, környékbeli szakemberek tudnak segítséget nyújtani.

http://nadasdykastely.wix.com/nadasdladany


 

Perkovátz-Ház


Étel- és italkínálatunkban korunk népszerű ételei mellett a hajdani Sopron vármegye jellegzetes ízei, alapanyagai, hagyományos, házias receptjei is megjelennek.

http://www.perkovatz.hu/


Solo Restaurant


Olasz ételek, kellemes hangulat, napfényes terasz, lágy muzsika.

 

http://solorestaurant.hu/

Ajánlatkérés

  Ajánlatkérés

  A részletes ajánlatkéréshez kattintson ide.


  Név *

  Email *

  Telefon *

  Résztvevők száma *

  A rendezvény típusa (kérem válasszon)

  Dátum

  Visszahívás kérése

  * kötelező kitölteni

  ( Általános szerződési feltételek kattintson ide )