Esküvői catering

 

Azon a napon amikor Ön számára legkedvesebb emberhez köti az életét, mi ott leszünk, hogy ezt a napot még csodálatosabbá tegyük.
Önök a legfontosabbak ezen a napon, stressz és feszültség mentesen bonyolítjuk le az ünnepséget, átvesszük a szervezéssel járó gondokat.

Egy esküvöi nap a Style Cateringgel

A templom elött vörös szönyegen pezsgővel és Finger foodal várják Önöket felszolgálóink, amennyiben szükséges limuzinnal vagy hintóval visszük a boldog párt az ünnepség helyszínére.
Ott már terített asztalok, gyönyörűen díszített terem várja a vendégeket. A zenekar halkan játszani kezd. Az aperitiv után a vacsora megkezdődik.
A kulináris élvezet garantált, minden fogás tökéletes, de a menü után eljutunk az est fénypontjához. Csapatunk egy exkluzív desszert büfét rendezett be egy különleges környezetben. Kérem kövessék a több száz gyertyából készített utat, a meglepetés garantált..

Ötleteket és komplett menüsorokat az Ültetett Vacsora menüpontban találnak, de bármilyen kívánságot megvalósítunk.

 

 

Esküvői catering: Tegye még emlékezetesebbé a nagy napot!

Az esküvőt hosszas szervezés előzi meg, hiszen az ifjú párnak nagyon fontos, hogy minden tökéletes legyen. E téren rendkívül befolyásoló tényező az esküvői catering, hiszen a ceremónia után az asztalok körül ünneplik meg a vendégek az ifjú párt, emiatt nem szabad a véletlenre bízni az ételek, italok és a tálalás minőségét!

Ha tökéletes esküvői cateringet szeretne megvalósítani, válassza cégünk prémium kategóriájú szolgáltatását, melynek keretein belül mindent biztosítunk ahhoz, hogy kiváló színvonalú ünnepi vacsorát biztosíthasson vendégei számára!

Esküvői catering szolgáltatásunkkal kapcsolatban maximalizmusra törekszünk, hiszen egy vállalkozás számára csakis az lehet szakmai siker, ha ügyfelei elégedettek szolgáltatásaival, így ezt a gondolatot előtérbe helyezve tűztük ki célul a prémium kategória képviseletét!

Esküvői catering szolgáltatásunk igénybevételével exkluzív, elegáns eseménnyé varázsolhatja a nagy napot! Keressen minket bizalommal, és álmodjuk meg együtt a tökéletes rendezvényt!

 

Ajánlatkérés

  Ajánlatkérés

  A részletes ajánlatkéréshez kattintson ide.


  Név *

  Email *

  Telefon *

  Résztvevők száma *

  A rendezvény típusa (kérem válasszon)

  Dátum

  Visszahívás kérése

  * kötelező kitölteni

  ( Általános szerződési feltételek kattintson ide )  ültetett vacsora
  esküvői catering
  gyertyaút
  finger food catering
  Ungarn
  részletek

  További szolgáltatásaink