Catering magas színvonalon

Profi catering szolgáltatás

Catering szolgáltatásunkat majd húsz évnyi Michelin csillagos éttermekben eltöltött munkatapasztalat teszi vitathatatlanul magas színvonalúvá. A gasztronómia számunkra a modernséget és különlegességet jelent, amelyet rugalmasan kombinálunk a hagyományokkal a megrendelő kívánsága szerint.  Az általunk felhasznált alapanyagok túlnyomórészt bio termékek. A feltálalt ételkompozíciók amellett, hogy tökéletesen alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez, minden esetben illeszkednek az esemény koncepciójához. Menüsoraink fantáziadúsak és szabadon változtathatóak. Catering  szolgáltatásunk igénybevételével magas színvonalú vendéglátást biztosíthat bármilyen jellegű családi, céges vagy egyéb rendezvényre.

 

 

Rendezvényhelyszín ajánlatokkal is állunk rendelkezésére, de bármilyen egyéb az ön által megjelölt helyszínen megvalósítjuk terveit, a party szervíz mellett a rendezvényszervezésben is nagy gyakorlattal rendelkezünk. Számos sikeres Rendezvény megszervezését és lebonyolítását végeztük el eddig, repertoárunkban az esküvőtől a konferenciáig, az exkluzív magánpartytól a több száz fős gála vacsoráig, mindenféle szerepelt, egy dologban egyeztek meg a sikerességükben.

 

 

Nálunk nem létezik lehetetlen kívánság, mindenegyéni elképzelést megvalósítunk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat, akár Budapesten illetve az ország bármely részében szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat.


Kérésére az egész ország területén legmegfelelőbb helyszínt nyújtjuk és foglaljuk le Önnek.
Nádasdy-kastély Nádasdladány

 

Ajánlatkérés

  Ajánlatkérés

  A részletes ajánlatkéréshez kattintson ide.


  Név *

  Email *

  Telefon *

  Résztvevők száma *

  A rendezvény típusa (kérem válasszon)

  Dátum

  Visszahívás kérése

  * kötelező kitölteni

  ( Általános szerződési feltételek kattintson ide )  Catering Wien
  style catering
  catering Sopron
  catering Budapest
  catering cég
  catering Bécs
  szervírozás
  büfé szolgáltatás

  További szolgáltatásaink