Rendezvényszervezés

Mindannyiunk életében akadnak olyan különleges események, amelyeket egy magas színvonalú rendezvénnyel szeretnénk emlékezetessé tenni. A nagy jelentőséggel bíró alkalmak megkívánják, hogy vidám és eredményes rendezvénnyel tegyük emlékezetessé ezeket. A legjobb, amit ilyenkor tehetünk, ha egy profira bízzukrendezvényszervezést. Egy professzionális rendezvényszervező cég a sokéves tapasztalatainál és a már kiépült kapcsolatrendszerénél fogva biztosítani tudja a fennakadások nélküli jó hangulatú szervezést és lebonyolítást.

Mindennek eredménye a tökéletesen jól szervezett, remek hangulatú rendezvény és az ügyfél elégedettsége.

 

 

1. A rendezvényszervezés első lépése a tökéletes helyszín és időpont megtalálása. A rendezvény forgatókönyvének összeállítása és a költségvetés megtervezése is az előkészítő szakasz részét képezi. A rendezvény szervezője gondoskodik a különféle engedélyekről, ha szükséges.
2. A rendezvényszervezés legaktívabb szakasza maga a rendezvény

A stylecatering stábja az elmúlt évek során a rendezvényszervezés területén igen nagy tapasztalatra tett szert ebből adódóan kiterjedt kapcsolatrendszerrel és igen nagy rutinnal rendelkezik ahhoz, hogy az Ön rendezvénye tökéletesen megkomponált és emlékezetes legyen. Mindezért Önnek csupán meg kell álmodnia mire is vágyik, és mi megvalósítjuk. Professzionális módon együttműködő csapatunk gondoskodik róla, hogy minden tökéletesen olajozottan, az Ön elképzelései alapján történjen és maradéktalanul elégedetten térjenek haza a rendezvényről vendégei, Ön pedig számos elismerést gyűjthet be a party alatt és után is. Szaktudásunk és kreativitásunk garantálja a sikert.

 

 

A tervezés és előkészítés során már a helyszín kiválasztásában is segítünk, hogy az esemény jellegének leginkább megfelelő helyszínből kiindulva állhasson össze a rendezvény. Velünk a rendezvényszervezés mesterfokon történik. A rendezvény alatti koordinálást is tökéletesen kézben tartjuk. Tapasztalataink szerint igen kedvelt vendéglátási forma az állófogadás, hiszen így a meghívottak szabadon mozoghatnak, bármikor változtathatják a helyüket.

Ajánlatkérés

  Ajánlatkérés

  A részletes ajánlatkéréshez kattintson ide.


  Név *

  Email *

  Telefon *

  Résztvevők száma *

  A rendezvény típusa (kérem válasszon)

  Dátum

  Visszahívás kérése

  * kötelező kitölteni

  ( Általános szerződési feltételek kattintson ide )  rendezvényszervezés
  rendezvényszervező cég
  rendezvényszervező
  catering szolgáltatás
  Amerikai szék
  konferencia szervezés

  További szolgáltatásaink